Välkommen till Römossens Honung

Bihälsorådgivare slu

I samarbete med projektet ”Kompetensnavet för biodling” erbjuds rådgivare inom biodling & bihälsa för bokning av biodlare i hela landet. Projektet leds av SLU Råd Nu, som är en del av Sveriges LantbruksUniversitet.  Under hela 2024 erbjuds kostnadsfri bihälsorådgivning.

Som en av alla regionala bihälsorådgivare, är jag en utav alla sedan april. Bihälsa ligger mig varmt om hjärtat och att här få möjligheten att nå ut till er alla biodlare som behöver rådgivning, om stort och smått som berör bin och biodling. Fokus ligger på att vägleda och ge råd utifrån forskning och riktlinjer, som har evidensbaserad kunskap. Alltså inget som någon har hittat på eller tips från sociala medier.

Det kan vara skamfyllt att be om hjälp och råd när det är något som felar i sin bigård. Hos mig får alla frågor utrymme att ställas, utan att tro att det är en dum fråga! 

Rådgivningen är kostnadsfri när du skriver in rabattkoden BIRÅD22 (observera stora bokstäver). Du bokar möte med mig genom att klicka på nedan länk "boka".

Välkommen med din bokning!

Vill du läsa mer om projektet, klicka på denna länk så kommer du direkt till SLU; 

Kompetensnav för biodling och pollinering | Externwebben (slu.se)